Under billeder til lokationen, får man mulighed for at vælge de billeder som skal vises på forsiden (eller pauseskærmen).

Man skal vælge minimum 1 billede for at undgå burn-in af skærmen (hvor nogle pixels fryser fast også viser samme farve).

Første gang er der ingen billeder som bliver vist, og man kan kun oprette ny(e).

Klik på Opret ny.

Nu kan man vælge mellem nogle standard billeder leveret af os, eller man kan uploade sine egne billeder.

Det egner sig godt med et billede af selve huset, f.eks. i forskellige vinkler.

Det er bedst hvis billederne passer i samme forhold som skærmen der skal vise dem.

Kører skærmen fuld-hd, bør man skalerer billederne efter det (1920x1080)

Den øverste del af billederne bliver dog utydelig fordi vi viser velkomstbeskeden her (man kan ane billedet bagved)

Man bør derfor undgå tekst øverst på skærmen.

TIP: Hvis man har et event i huset, kan det være en fordel at skrive det direkte på billederne og bruge dem sålænge eventet løber. Man kan bruge "Besked" under site som vises, men den vises enten i sort eller hvid og kan være utydelig at læse afhængig af baggrunden.