Dette skærmbillede giver mulighed for at oprette andre som administratore på lokations niveau.

Du kan også se hvem der har adgang, og fjerne dem som ikke længere skal have adgang.

Første gang du kommer ind på siden, står der kun dit eget login.

PAS PÅ med at fjerne din adgang!

Du kan nu oprette en ny administrator ved at klikke på Opret ny.

Indtast email og navnet på personen.

Herefter laves der en midlertidig kodeord til brugeren, og vi sender en email til vedkommende med informationer om hvordan de kommer igang.